Контакт

КОНТАКТ

HISENSE STORE


Адреса: Бул Јане Сандански 60, Скопје

Е-маил: info@hisensestore.mk, info@aircool.com.mk


Контакт телефон

078-700-100 ; 02-323-5225

  Овозможено од:

  АИРКУЛ

  Друштво за проектирање, изведба и продажба во областа на климатизација и вентилација.


  www.aircool.com.mk

  Започни разговор
  1
  Како може да ви помогнеме?
  Здраво. Како може да ви помогнеме?